Friday, June 22, 2012

Diriku Muncul Kembali

Assalamualaikum..

Hi geng! Rasa dah lamer tak update mengenai diriku ini di blogger kn??? Mahap lah yek, di kala ini daku tersangat busy dan emo hokeh..kenapa?

1. Aku dh berenti keje! yeay! tapi sudah meregisterkn diri utk belajar lagi (kirenyer daku meng"downgrade"kn diriku hokeh).  Duit takdak tapi hidup hepi...yeeehaaa!

2. Tengah sarat mem"pregnant"kn diri.  Di kala ku menulis blog ku ini, aku telah pon menginjak 33 minggu.  Di saat pregnant ini, mood yang slalu turun naik membuatkan daku malas nak meng"update"kan diri dalam blog, malas nak bercuti, malas nak berjumper dgn orang, kerana tahap ke-emosian dan kemarahan aku kadangkala di luar jangkaan.  Disebabkan tak mau meng"effect"kan baby dengan kemarahan ku ini, maka aku lay low sekejap, lepas pantang kita bersuka ria!!!!

Sekian..Daku mengupdate secara ringkas..

Have a nice day!

3 comments:

  1. Salam Ili....
    Tahniah... Dah nak jadi ibu dah.. Alhamdulillah.. take care... miss u dear...

    ReplyDelete